FINAL 4: Krkašice v borbo za osvojitev 3. mesta!

Mlajše deklice se mudijo v Rogaški Slatini, kjer je danes na sporedu sklepno dejanje letošnje sezone 2018/2019.

 FINAL 4 U13

Varovanke trenerja Uroša Jazbeca so se na prvem polfinalnem srečanju pomerile prodi domači ekipi Janina. Novomeščanke so prvi polčas odigrale izvrstno tako v obrambi kot v napadu in so na krajši odmor odšle s prednostjo devetih točk. V Športni dvorani Janina je napetost vse bolj naraščala, tretja četrtina je bila skoraj povsem izenačena, domačinke so jo dobile s točko prednosti. V zadnji četrtini je trema nekoliko izdala naše mlade košarkarice, publika je ponesla domače igralke, da so se rezultatsko povsem približale. Krkašice so v zadnji četrtini dosegle zgolj tri točke, kar je bilo žal premalo za uvrstitev v veliki finale.

JANINA – KRKA 41:38 (7:10, 4:10, 16:15, 14:3)

Postava in strelke Krke: Godina, Jazbec 3, Selak 4, Strašek 2, Horvat 12, Kirn 2, Kristan 2, Malenšek 1, Macedoni 2, Novina 10, Matkovič, Novak.

 FOTOGALERIJA PRVE POLFINALNE TEKME

Kljub porazu velja poudariti, da so se Novomeščanke borile kot levinje in pustile srce na igrišču. Še vedno imajo krasno priložnost za osvojitev medalje, ob 14:30 jih čaka nova tekma. Krkašice se bodo pomerile proti ekipi Akson Ilirije iz Ljubljane. Za naslov državnih prvakinj se bo domača ekipa Janine pomerila proti ljubljanski ekipi Ježice.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO