FINAL 4: Z IZJEMNO IGRO KRKAŠICE OSVOJILE BRON!

Po nesrečnem porazu na polfinalnem srečanju, so se Novomeščanke v borbi za tretje mesto, pomerile proti ljubljanski Akson Iliriji.

 FINAL 4 U13

Varovanke trenerja Uroša Jazbeca so po razočaranju na prvi tekmi uspele strniti svoje vrste in so v tekmo vstopile visoko motivirane ter osredotočene, da jim tokrat zmaga ne uide iz rok. Prvi polčas so odigrale izvrstno in si priigrale devet točk prednosti (26:17). V tretji četrtini je obema ekipama koncentracija nekoliko popustila, kar se je poznalo predvsem pri realizaciji zadetih metov. Za tri točke je omenjen del igre pripadel Ljubljančankam, kar je pomenilo, da so imele naše košarkarice šest točk prednosti za zadnjih osem minut srečanja. V zaključku srečanja so Novomeščanke zaigrale povsem mirno in preudarno ter pripeljale tekmo do konca brez večjih presenečenj, saj so svojo prednost še povečale in se na koncu povsem zasluženo veselile zmage z desetimi točkami prednosti!

KRKA – AKSON ILIRIJA A 45:35 (12:8, 14:9, 5:8, 14:10)

Postava in strelke Krke: Godina 2, Selak 4, Strašek 6, Černe, Horvat 20, Kirn 6, Kristan 2, Malenšek 2, Macedoni 3, Novina, Matkovič, Novak.

FOTOGALERIJA TEKME ZA 3. MESTO

Za naslov državnih prvakinj se bosta pomerili ekipi Janine in Ježice. Po končani finalni tekmi sledi še zaključna slovesnost, kjer bodo Novomeščanke okoli vratu prejela bronasto medaljo!

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO