FINAL 4: KRKAŠICE ZASLUŽENO DO 3. MESTA, FRANJI HORVAT KAR TRI PRIZNANJA!

Naše mlajše košarkarice v kategoriji deklet U13 so na zaključnem turnirju najboljših štirih ekip, ki je potekal v Rogaški Slatini, osvojile izvrstno tretje mesto!

 U13 FINAL 4 ZKK KRKA

POLFINALNA TEKMA:

Na prvi polfinalni tekmi so imele Novomeščanke izjemno težko delo, saj so se pomerile proti gostiteljicam turnirja. Po treh četrtinah so bile na dobri poti, da se jim želja o nastopu na finalnem srečanju uresniči, vendar je žal sledila nekoliko slabša zadnja četrtina in Novomeščanke so klonile z minimalnim zaostankom treh točk.

JANINA – KRKA 41:38 (7:10, 4:10, 16:15, 14:3)

Postava in strelke Krke: Godina, Jazbec 3, Selak 4, Strašek 2, Horvat 12, Kirn 2, Kristan 2, Malenšek 1, Macedoni 2, Novina 10, Matkovič, Novak.

FOTOGALERIJA POLFINALNEGA SREČANJA 

TEKMA ZA 3. MESTO:

V borbi za tretjo mesto so se Novomeščanke zoperstavile ljubljanski ekipi Akson Ilirije. Skozi celotno srečanje so bile naše košarkarice v rahli prednosti, kar je botrovalo temu, da so se na koncu zasluženo veselile zmage z desetimi točkami prednosti in hkrati osvojitve bronaste medalje!

KRKA – AKSON ILIRIJA A 45:35 (12:8, 14:9, 5:8, 14:10)

Postava in strelke Krke: Godina 2, Selak 4, Strašek 6, Černe, Horvat 20, Kirn 6, Kristan 2, Malenšek 2, Macedoni 3, Novina, Matkovič, Novak.

 FOTOGALERIJA TEKME ZA TRETJE MESTO 

Novomeščanke so skozi celotno sezono prikazale izjemne predstave, do nastopa na zaključnem turnirju so zbrale izjemnih štirinajst zmag ob zgolj štirih porazih. Varovanke trenerja Uroša Jazbeca so skozi celotno sezono pridno in zavzeto trenirale, na koncu je bil trud poplačan z bronasto medaljo in osvojitvijo tretjega mesta v Sloveniji!

Na zaključnem turnirju je v bila v najboljšo peterko izbrana Krkašica Franja Hrovat, ki je prejela nagrado tudi za najboljšo strelko in skakalno turnirja!

Naslova državnih prvakinj so se veselile domačinke, KD Janina, ki so z dvajsetimi točkami prednosti ugnale ljubljansko Ježico.

FOTOGALERIJA ZAKLJUČNE SLOVESNOSTI

NAJBOLJŠA PETERKA ZAKLJUČNEGA TURNIRJA: Franja Horvat (Krka), Larisa Modrić (Akson Ilirija A), Anelie Brodnik (Ježica A), Ema Medved (KD Janina) in Tjaša Turnšek (KD Janina). 

NAJBOLJŠA SKAKALKA ZAKLJUČNEGA TURNIRJA: Franja Horvat (Krka)

NAJBOLJŠA STRELKA ZAKLJUČNEGA TURNIRJA: Franja Horvat (Krka) in Tjaša Turnšek (Janina)

NAJKORISTNEJŠA IGRALKA ZAKLJUČNEGA TURNIRJA: Tjaša Turnšek (KD Janina)

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO