U11: KRKAŠICE SEZONO ZAKLJUČILE Z DVEMA ZMAGAMA!

Naše najmlajše košarkarice, ki nastopajo v državnem prvenstvu, so se minuli vikend odpravile še na zadnje gostovanje v letošnji sezoni. Tokrat so se odpravile v Ljubljano, kjer so se pomerile proti ekipi Ježice in Akson Ilirije.

 u11 zkk krka

Varovanke trenerja Matjaža Cerkovnica so na prvi tekmi prepričljivo ugnale domačinke iz Ježice, dobile so prav vse štiri četrtini srečanja. Na drugi tekmi so se prav tako pomerile proti ljubljanski ekipi Akson Ilirije, ki je bila v prvi četrtini uspešnejša od naših deklet. V nadaljevanju srečanja so mlade Novomeščanke strnile svoje vrste, zaigrale veliko bolje in dobile preostale tri četrtine, kar je privedlo do nove zaslužene zmage.

KRKA – JEŽICA 12 : 4 (3:1, 3:1, 3:1, 3:1)

KRKA – AKSON ILIRIJA 10:6 (1:3, 3:1, 3:1, 3:1)

Z omenjenim zadnjim gostovanjem so najmlajše zaključile letošnjo sezono 2018/2019, v kateri so zabeležile fantastičnih petnajst zmag in zgolj en minimalen poraz! Krkašice so bile najuspešnejša ekipa v državnem prvenstvu, vendar pri kategoriji U11 Košarkarska zveza Slovenije, žal ne razglasi zmagovalca oziroma državnih prvakinj.

 u11 zkk krka

Dekleta so se ob zaključku sezone na simpatičen način zahvalile trenerju Matjažu Cerkovniku, za ves vloženi trud, potrpežljivost in znanje, ki jim ga je dajal skozi celotno sezono. Podarile so mu simbolično, personalizirano darilo ter mu za kratek čas pobarvale lase v rdečo barvo. 

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO