KRKAŠICE PONOVNO PREPRIČLJIVO OSVOJILE MEDNARODNI TURNIR V ZADRU!

Novomeške košarkarice, ki so v letošnji sezoni zabeležile izjemen uspeh z osvojitvijo tretjega mesta v državnem prvenstvu, se ta vikend mudijo na tradicionalnem mednarodnem turnirju v Zadru.

 zadar turnir

 

Na prvem srečanju turnirja so se varovanke trenerja Uroša Jazbeca pomerile proti domačinkam iz Zadra. V tekmo so vstopile zagnano in izredno motivirano, kar je odražal tudi rezultat na semaforju. Ob koncu prvega polčasa so si Krkašice priigrale že sedemnajst točk prednosti. Drugi polčas je bil veliko bolj izenačen in točkovno skromnejši, vendar so naše košarkarice dobile tudi zadnji dve četrtini tekme in se veselile zmage nad gostiteljicami turnirja!

ZADAR - KRKA 22:43 (2:13, 8:14, 6:8, 6:8)

 

Na drugi tekmi so se Dolenjke pomerile proti Košarkarskemu klubu Mladost Bitola iz Makedonije. Tudi tokrat so se naše košarkarice imele vse niti košarkarske igre v svojih rokah in se ponovno veselile zaslužene, prepričljive zmage!

KRKA – BITOLA 60:42

Krkašice so tako ponovno osvojile turnir v Zadru, kamor se vsako leto tradicionalno rade vračajo!

 

Ekipa danes uživa še v morskih radostih ter v druženju z vrstnicami iz Zadra, v večernih urah pa se vračajo domov v Novo mesto.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO