Krkašice zmagovalke 17. Iger prijateljstva!

Unsko – sanski kanton v Bosni in Hercegovini je letos gostil že sedemnajste mednarodne Igre prijateljstva, ki so potekale ta vikend (6.-8.9.2019) v Bihaću. Tudi letos so bile del iger naše košarkarice, v zasedbi letnic 2003 in mlajših, sicer pa je na dogodku nastopalo preko 400 mladih športnic in športnikov iz Slovenije, Hrvaške, Italije in Bosne in Hercegovine.

 IGRE PRIJATELJSTVA

Krkašice so se pod vodstvom trenerja Saša Rebernika na prvi tekmi zoperstavile najnevarnejšim nasprotnicam iz Primorsko – Goranske županije. Srečanje je bilo vseskozi napeto in izenačeno, vendar so na koncu več zbranosti prikazale naše košarkarice, ki so slavile z minimalno prednostjo treh točk!

KRKA – PRIMORSKO GORANSKA ŽUPANIJA (HRV) 36:33

Na drugem srečanje so se Krkašice pomerile proti domačinkam iz Bihaća. Od prve  do zadnje minute so imele Novomeščanke vse niti igre v svojih rokah in so zasluženo slavile prepričljivo zmago.

KRKA – UNSKO SANSKI KANTON (BIH) 59:35

Tretje srečanje proti ekipi Italije prav tako ni prineslo nobenih presenečenj, saj so varovanke trenerja Saša Rebernika ponovno odigrale izvrstno srečanje in ponovno prepričljivo slavile.

KRKA – FRIULI VENEZIA GIULIA (ITA) 58:31

Novomeščanke so tako brez zabeleženega poraza prepričljivo osvojile prvo mesto na 17. Igrah prijateljstva!

 

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO