U15 A: FANTASTIČEN ZAČETEK SEZONE 2019/2020!

Varovanke trenerja Matije Frančiča so se na prvi tekmi nove sezone podale na vroče in vedno neugodno gostovanje v Celje.zkk krka

Domačinke so v tekmo vstopile veliko bolje od naših deklet, saj so si v prvi četrtini priigrale že okroglih deset točk prednosti. V drugi četrtini sta bili ekipi veliko bolj izenačeni, vendar so Celjanke še nadgradile svojo prednost in se na daljši odmor odpravile s trinajstimi točkami prednosti (37:24). V tretji četrtini pa so Krkašice zaigrale povsem drugače, veliko bolj zbrano in motivirano, kar se je odražalo tudi na rezultatu, saj so z izvrstno igro tako v obrambi kot napadu, svoj zaostanek po tretji četrtini zmanjšale na vsega tri točke (50:47)!  Zadnja četrtina je bila izredno napeta in razburljiva, saj sta bili ekipi povsem izenačeni. Na koncu so več zbranosti, srčnosti in znanja prikazala naša dekleta, ki so se veselile minimalne zmage s točko prednosti!


CINKARNA CELJE - KRKA 70:71 (24:14; 13:10; 13:23; 20:24)


Postava in strelke Krke: Sivonjič 3, Selak 11, Strašek 5, Palka 5, Zaletelj, Horvat 20, Mišjak 26, Voglar 1

Novomeščanke so tako na najlepši možen način otvorile novo sezono in se že na prvi tekmi proti izredno močnim nasprotnicam veselile pomembne zmage. Dekleta se bodo v naslednjem krogu pomerile na domačem parketu proti ekipi Črnomlja. 

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO