ČLANICE: SANJSKI ZAČETEK SEZONE!

Varovanke trenerja Saša Rebernika so se minuli vikend na domačih tleh podale v tretjo sezona nastopanja v Extra ligi, ki je letos ponovno mednarodno obarvana. Že na prvi tekmi je dekleta čakal svojevrsten izziv, saj so se pomerile proti močni hrvaški prvoligaški ekipi iz Reke, ki so pred srečanjem vsekakor veljale za favoritinje.

 clanice ŽKK KRKA

 

Novomeščanke so se v tekmo podale zelo motivirane in odločene, da naredijo vse za prvo zmago v sezoni, rezultat po prvi četrtini je vsekakor nakazoval na to, saj so imele naše košarkarice deset točk prednosti. V drugi četrtini so gostje iz Hrvaške znižale zaostanek, ki je ob kocu prvega polčasa znašal še zgolj tri točke. Tretja četrtina je bila izjemno izenačena, Hrvatice so nekoliko prevzele pobudo in ob koncu četrtine prevzele vodstvo z dvema točkama prednosti. Zadnja četrtina je tako obetala razburljiv zaključek srečanja. Krkašice so prikazale pravi ekipni duh, zaigrale bolj zbrano v obrambi in učinkoviteje v napadu in si priigrale osem točk prednosti v zadnji četrtini, kar je zadostovalo za izjemno pomembno zmago s šestimi točkami prednosti!

KRKA – FSV RIJEKA 63:57 (23:13, 11:18, 9:14, 20:12)

Postava in strelke Krke: Judež L., Judež N. , Siročič 2, Basić, Gorjanec, Košmrlj 8, Burgar 26, Lavrič 11, Kastelic, Bobić 16.

Novomeščanke se bodo v drugem krogu Extra lige, že v petek 11. 10. 2019, pomerile proti ekipi Felix Zasavje.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO