ČLANICE IN KADETINJE NEPREMAGLJIVE!

Minuli vikend sta bili na parketu aktivni zgolj dve selekciji našega kluba, obe sta nastopili na domačem parketu.

 clanice ŽKK KRKA

Članice so tokrat v Športnem centru Livada gostile prvoligaško italijansko ekipo Interclub Muggia. Varovanke trenerja Saša Rebernika so v tekmo vstopile silovito in že v prvi četrtini povedle za štirinajst točk. V nadaljevanju srečanja sta bili ekipi praktično ves čas izenačeni, tako da se je prednost pridobljena iz prve četrtine za naša dekleta izkazala za ključno. Zmago so Novomeščanke slavile z dvanajstimi točkami prednosti. Krkašice so tako v tretjem krogu mednarodne Extra lige dosegle že tretjo zmago in v letošnji sezoni še ne poznajo poraza!

KRKA – INTERCLUB MUGGIA 68:56 (21:7, 13:12, 17:17, 17:20)

Postava in strelke Krke: Malenšek 2, Judež L. 9, Judež N. 9, Siročič 4, Prešeren, Gorjanec, Košmrlj 3, Burgar 13, Lavrič 7, Kastelic 5, Bobić 16.

V četrtem krogu se bodo Krkašice odpravile na gostovanje k ekipi Pomurja.

 

Kadetinje so se v drugem krogu državnega prvenstva prvič predstavile pred domačim občinstvom, zoperstavile so se ekipi iz Žiri. Po uvodni izenačeni četrtini so naše košarkarice v drugi četrtini točkovno povsem onemogočile nasprotnice, ki so dosegle zgolj šest točk. Začetek drugega polčasa je pripadel gostjam, v zadnji četrtini so bile uspešnejše Krkašice, kar je skupno zadostovalo za trdno, drugo zmago naših košarkaric.

KRKA – INES ŠD TABOR ŽIRI 71:57 (21:21, 21:6, 12:18, 17:12)

Postava in strelke Krke: Jurečič , Judež N . 6, Siročič 4, Prešeren 2, Košmrlj 6, Burgar, Bobić 40, Judež L. 7, Malenšek, Kastelic 6.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO