KRKAŠICE PONOVNO OSVOJILE TURNIR V ČRNI GORI!

Starejše deklice so se minuli vikend mudile na mednarodnem turnirju v Črni gori, katerega so se udeležile tretjič zapored. herceg novi

Na prvi tekmi so se dekleta pomerila proti starim znankam iz Fojnice (BIH). V prvem polčasu so se naše košarkarice izkazale z odlično igro in si priigrale osemnajst točk prednosti. V nadaljevanju srečanja so nekoliko popustile, vendar je prednost iz prve polovice tekme zadostovala, da so se veselile zmage s petimi točkami prednosti in s tem tudi uvrstitve v veliki finale turnirja!

KRKA – STAR FOJNICA 78:73 (26:12, 21:17, 13:27, 18:17)

Postava in strelke Krke: Godina 4, Sivonjič 8, Selak 11, Strašek 6, Kristan 2, Kirn, Horvat 22, Mišjak 23, Malenšek, Škoda 2, Novina 2.

 herceg novi

V finalu so se pričakovano pomerile proti izjemno močni ekipi domačink iz Črne gore. Tekma je bila vseskozi napeta in izenačena. Novomeščanke so v zaključku srečanja prikazale več zbranosti, borbenosti, znanja in želje po zmagi. Vse skupaj je zadostovalo za zmago s štirimi točkami prednosti in veselje ob vnovični osvojitvi turnirja se je lahko pričelo!

FINALE:

PRIMORJE HERCEG NOVI - KRKA 67:71 (14:19, 19:19, 14:8, 20:25)

Postava in strelke Krke: Godina, Sivonjič 11, Selak 14, Strašek 4, Kristan 4, Kirn, Horvat 27, Mišjak 11, Malenšek, Škoda, Novina.

V najboljšo peterko turnirja sta bili izbrani Krkašici Živa Mišjak in Franja Horvat.

FOTOGALERIJA TURNIRJA 

herceg novi

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO