REPREZENTANCA: Krkašici čaka delovno poletje

Ne glede na to, da bo letošnje košarkarsko poletje minilo brez uradnih reprezentančnih aktivnosti, kandidatke za reprezentančne vrste mlajših starostnih kategorij ne bodo mirovale. Strokovni sodelavci Košarkarske zveze Slovenije so namreč v okviru dvoletnega cikla priprav na evropska prvenstva mlajših starostnih kategorij leta 2021 pripravili obsežen program dela, katerega del bosta tudi dve igralki našega kluba. 

 žkk krka

Košarkarske aktivnosti se bodo odvijale konec junija ter v mesecu juliju, in sicer v tradicionalnih bazah KZS-ja v Postojni, Slovenj Gradcu in na Rogli. V večkratnih petdnevnih ciklih se bosta zbrali dekliški reprezentanci do 16 in 18 let. Med kandidatkami, ki bodo trenirale v sklopu priprav reprezentance do 16 let sta tudi Krkašici Franja Hrovat in Živa Mišjak. Med kandidatkami za reprezentanco do 18 let je bila tudi Krkašica Sara Burgar, ki pa se pripravam odpovedala zaradi saniranja poškodbe.

 

PREDVIDENI DATUMI AKTIVNOSTI

Dekleta do 16 let: 29.6. do 3.7., 6. do 10.7., 13. do 17.7. in 20. do 24.7.;

Dekleta do 18 let: 29.6. do 3.7., 6. do 10.7., 13. do 17.7. in 20. do 24.7.;

 

Program dela bo namenjen predvsem individualnemu delu na košarkarskem področju in na področju telesne priprave za športni panogi košarka in košarka 3x3. Nad delom mladih igralk bo bdel reprezentančni štab posamezne reprezentance, v delo pa bodo vključeni tudi strokovni sodelavci Košarkarske zveze Slovenije.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO