Znane so nasprotnice mlajših kategorij v letošnji sezoni

Nova sezona 2020 – 2021, ki jo že vsi nestrpno pričakujemo, je tik pred. Mladinke, kadetinje, obe ekipi deklet U15 in U13 pa so že dobile svoje nasprotnice, proti katerim se bodo pomerile v prvem delu državnega prvenstva.

 žkk krka

 

MLADINKE

V tekmovanju bo letošnjo sezono sodelovalo 10 ekip, ki bodo nastopale v enotni ligi. Tekmovanje bo potekalo po dvokrožnem ligaškem sistemu in razporedu, ki ga je pripravil komisar lige na osnovi Bergerjevih tabel. Krkašice bodo prvo tekmo odigrale v gosteh 20. 9. 2020, proti ekipi Triglava iz Kranja. Teden dni kasneje, 27. 9. 2020, se bodo dekleta prvič predstavila na domačem parketu Športne dvorane Marof, pomerile se bodo proti ekipi Ježice iz Ljubljane.

 

KADETINJE

V državnem prvenstvu bo nastopalo 22 ekip, ki so v prvem delu tekmovanja razdeljene v šest skupin s štirimi ali tremi ekipami. Tekmovanje poteka po dvokrožnem ligaškem sistemu. Krkašice so v skupini z ekipami Črnomlja, Domžal in Litije. Dekleta bodo prvo tekmo odigrale na domačih tleh, 19. 9. 2020, proti ekipi Litije.

 

DEKLETA U15

V navedeni kategoriji bo letošnjo sezono nastopalo 28 ekip, ki so razdeljene v osem skupin s po štirimi ekipami. Tekmovanje poteka po dvokrožnem sistemu, tako kot pri kadetinjah in mladinkah. Tudi v letošnji sezoni bomo v navedeni kategoriji nastopali z dvema ekipama. A ekipa se bo v prvem delu tekmovanja pomerila proti Črnomlju in Akson Iliriji A. B ekipa pa bo nastopila proti ekipam Litije, Ledite in Grosuplja. A ekipa bo prvo tekmo odigrala doma, 4. 10. 2020, proti Akson Iliriji A. B ekipa pa bo 27. 9. 2020, gostovala pri ekipi Ledite v Domžalah.

 

DEKLETA U13

Tudi v selekciji mlajših deklic bo letos nastopalo 28 ekip, razdeljene so v osem skup s štirimi ekipami. Tekmovanje bo potekalo po dvokrožnem ligaškem sistemu v obliki turnirjev, na katerih vsaka ekipa odigra dve tekmi. V skupini s Krkašicami so še ekipe Grosuplja, Šentvida in Črnomlja. Prvi turnir sezone bomo gostili ravno v Novem mestu, in sicer v soboto, 3. 10. 2020. Navedena selekcija pa bo tudi v letošnji sezoni nastopala v Mini pokalu, ki se prične že 26. 9. 2020, ko se bodo Krkašice na domačih tleh pomerile proti ekipi Litije.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO