Kadetinje ostale brez nastopa na zaključnem turnirju

Včeraj so se kadetinje odigrale ključno tekmo, ki je odločala o potniku za nastop na zaključnem turnirju najboljših štirih ekip v Sloveniji. Na nevtralnem igrišču so se pomerile z ekipo Ježice.

kadetinje žkk krka

Začetek srečanja je bil izredno obetaven, Krkašice so bile polovico tekme popolnoma enakovredne nasprotnice in na odlični poti, da dosežejo zastavljen cilj. V nadaljevanju srečanja pa je žal našim košarkaricam zmanjkalo moči, zbranosti ter za piko na i so se z določenimi poškodbami sanje o nastopu na zaključnem turnirju razblinile. Kljub borbenosti so morale varovanke trenerja Saša Rebernika priznati premoč nasprotnicam, ki so si z zmago zagotovile nastop na zaključnem turnirju.

KRKA – JEŽICA 37:56 (14:14, 10:10, 5:13, 8:19)

Postava in strelke Krke: Selak 2, Sivonjić, Judež 3, Prešeren 2, Malenšek J., Malenšek M. 15, Horvat 3, Windisch Mišjak 9, Strašek, Juršič, Bašić 2.

 

Kljub porazu in dejstvu, da se je dekletom za las izmuznil nastop na zaključnem turnirju se je ekipa v letošnji sezoni zelo izkazala, nanizala je osem zaporednih zmag in zabeležila zgolj tri poraze.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO