Mladinke poražene, dekleta U15 polovično uspešna

Ekipa mladink in A ekipa deklet U15 so danes gostovale na Štajerskem. B ekipa deklet U15 pa je doma gostila ekipo Domel iz Škofje Loke.

 mladinke

Mladinke so gostovale v štajerski prestolnici, kjer so domačinke v tekmo vstopile silovito in povsem zaustavile napad naših košarkaric, ki so v prvi četrtini dosegle zgolj devet točk. V nadaljevanju srečanja so se Novomeščanke zbrale in prikazale veliko boljšo ter učinkovitejšo igro. Drugi polčas je bil veliko bolj izenačen, vendar se je mrk v prvi četrtini preveč poznal, zaostanka Krkašice niso uspele izničiti in zmaga je prepričljivo ostala na domačem parketu.

MARIBOR – KRKA 92:63 (25:9, 25:18, 20:19, 22:17)

Postava in strelke Krke: Sivonjić 4, Judež L. 10, Košmrlj 8, Malenšek 8, Burgar 13, Bobić 12, Mišjak 8.

 dekleta U15

A ekipa deklet U15 se je na gostovanju pomerila proti ekipi iz Slovenskih Konjic. Omenjeno gostovanje je bil prvi krog drugega dela tekmovanja, v katerega so naše košarkarice vstopile brez poraza! Tudi tokrat so tekmo začele zelo dobro in si že v prvi četrtini  priigrale deset točk naskoka. V drugi in tretji četrtini so domačinke nudile konkreten odpor in svoj zaostanek zmanjšale na zgolj štiri točke. Zadnja četrtina je bila tako ključna in v njej so ponovno blestele Novomeščanke, ki so si priigrale osem točk prednosti, kar je zadostovalo za zmago z dvanajstimi točkami prednosti. Za ekipo je to bila to sedma tekma v letošnji sezoni, v kateri se lahko pohvalijo, da še ne poznajo poraza!

PRO BIT KONJICE – KRKA A 65:77 (10:20, 21:16, 19:18, 15:23)

Postava in strelke Krke: Rangus, Selak 20, Strašek 7, Dajčman 8, Horvat 31, Trontelj 2, Novina 9.

 dekleta U15

Mlajše košarkarice deklet U15 so se tokrat na domačih tleh pomerile proti ekipi iz Škofje Loke. Dekleta so kljub visokemu porazu pridobila pomembne izkušnje, ki jim bodo na bodočih tekmah zagotovo prišle še kako prav.

KRKA B – DOMEL 35:70 (4:22, 6:21, 6:14, 19:13)

Postava in strelke Krke: Godina 7, Šiško 9, Novak 2, Černe 10, Palčič, Škoda 5, Zaletelj 2, Dobrovoljc.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO