KRKAŠICE TUDI NA DRUGI POKALNI TEKMI DO ZMAGE

Članska ekipa ŽKK Krka je tudi na povratni tekmi proti ljubljanski Iliriji slavila zmago. Varovanke trenerja Michela Bordeliusa so si na prvi tekmi v Ljubljani priigrale zmago z devetimi točkami naskoka, v torek pa so v Marofu zmagale z 71:56 in tako napredujejo v drugi krog Pokala Slovenije.

.

Krka – Subrina Ilirija 71:56 (14:13, 20:20, 21:14, 16:9)   [71:62 - rezultat s prve tekme]

Krošelj 16, Leskovšek 15; Kotar 29 (5 trojk), Hrbljan 9.

Michel Bordelius, trener Krke: "V prvem polčasu nikakor nismo uspeli doseči želenega ritma v napadu. Žoga je prepočasi krožila, bili smo preveč statični in nismo odigrali tranzicijske igre tako, kot sicer znamo. V obrambi smo dovolili preveč prodorov in odprtih metov in slabo smo zapirali. V tretji četrtini smo zaigrali veliko bolj agresivno v obrambi, odigrali bolje v tranziciji in v napadu veliko bolje kombinirali. Zaradi priigrane razlike na prvi tekmi smo sproščeno začeli zadnjo četrtino in zmagali. Vse igralke so zaigrale in so zaslužne za pomembno ekipno zmago."

Lana Kotar, igralka Ilirije: "V tekmo smo vstopile motivirane. Drugi polčas smo začele z rahlim zaostankom. Koncentracija nam je padla in Krka je povedla, prednosti pa ni izpustila iz rok. Čestitam igralkam Krke za zmago."

(vir: portal Slovenska košarka)

Sorodne povezave: 

Članice uspešno začele pokalno tekmovanje

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO