Minuli vikend je v Italiji potekal kvalifikacijski turnir za nastop na evropskem prvenstvu v košarki 3x3 za dekleta U18. Slovenske barve je v Italiji zastopala tudi Novomeščanka Jana Jurečič!

jana jurecic

Preberi več

REPREZENTANCA: Mladinke na evropskem prvenstvu dosegle zastavljen cilj!

Slovenska reprezentanca do 18 let je v madžarskem Šopronu v nedeljo končala z nastopi na evropskem prvenstvu. Dekleta so zasedle končno 10 mesto in si z osvojenim mestom zagotovile obstanek v elitni ter najmočnejši divizija A. Reprezentanco Slovenije so zastopale tri krkašice- Aleksandra Krošelj, Tinkara Zoran in Anja Špoljar.

Reprezentanca Slovenije

Preberi več

REPREZENTANCA: Mladinke ostajajo v boju za obstanek v diviziji A

Od sobote dalje madžarski Šopron gosti evropsko prvenstvo za dekleta do 18 let. Med evropsko elito nastopa tudi slovenska izbrana vrsta, katere del so tudi naše krkašice, in sicer Aleksandra Krošelj, Anja Špoljar in Tinkara Zoran. Slovensko reprezentanco vozi nekdanji slovenski reprezentant Slavko Duščak.

Mladinke Slovenija

Preberi več

MŽRKL: Znane skupine Jadranske lige za prihajajočo sezono 2016/2017!

Sezona 2015/2016 je že za nami, naši načrti in cilji pa so že usmerjeni v prihajajočo sezono. Z veseljem sporočamo, da bomo imeli tudi v prihodnji sezoni svoje predstavnice v Jadranski ligi (MŽRKL)! V minuli sezoni so v omenjeni ligi nastopale zgolj starejše pionirke, v prihodnji sezoni pa bodo imeli kar dve ekipi, in sicer ponovno starejše pionirke ter kadetinje. Za novo sezono, ki je pred nami je bil opravljen žreb na katerem so bile ekipe razvrščene v skupine, kar pomeni, da so naša dekleta že dobila svoje nasprotnice s katerimi se bodo borile za osvojitev Jadranske - MŽRKL lige. 

Preberi več

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO