DUBRAVKO MIKAĆ, NOVI KONDICIJSKI TRENER ŽKK KRKA NOVO MESTO

  • Sep 24, 2024
  • Damir Delič
  • Novice
  • 6

V ŽKK Krka pozdravljamo novega kondicijskega trenerja Dubravka Mikaća, ki bo v sezoni 2024/2025 skrbel za fizično pripravljenost, vzdržljivost in moč deklet selekcij U-18, U-20 ter članic, hkrati pa s preventivnimi vajami zmanjševal in preprečeval možnosti nastanka morebitnih poškodb.

O sebi Dubravko pove:

Šport je nepogrešljiv del mojega življenja, saj se z njim aktivno ukvarjam že več kot 30 let. V zadnjih 15-ih letih sem kot trener kondicijske priprave sodeloval z različnimi športnimi ekipami, predvsem v mlajših selekcijah nogometa, košarke in odbojke. Moje delo temelji na krepitvi telesne pripravljenosti mladih športnikov in športnic ter na funkcionalnih vadbah, ki so ključne za njihov nadaljnji razvoj v izbranem športu. Kot kondicijski trener ŽKK Krka Novo mesto se veselim sodelovanja z igralkami ter njihove priprave za najvišjo raven tekmovanj. S svojim entuziazmom do športa in bogatimi izkušnjami želim prispevati k napredku ekipe in posameznic ter krepiti njihovo gibanje, vzdržljivost in moč, kar bo ključnega pomena za njihovo uspešno športno pot.

Dubravko oz. popularni Dubi bo nadomestil Jerneja Pejanoviča, ki je v lanski sezoni uspešno opravljal naloge kondicijskega trenerja, v letošnji pa je dobil povabilo v člansko ekipo KK Krka, kateri se bo moral v celoti posvetiti oz. mu nove obveznosti ne omogočajo vzporednega dela v ŽKK Krka. Jerneju se zahvaljujemo za njegov prispevek in vlogo v lanski sezoni ter mu želimo uspešno delo v članski ekipi KK Krka, Dubiju pa izrekamo dobrodošlico in se veselimo skupnega sodelovanja ter zmag.